Villa-Deco GmbH este prima firmă care foloseşte Skin-Tec™ în domeniul plintelor decorative.  Printr-o metodă definită de Villa-Deco şi partenerii săi tehnologici, plintele decorative sunt turnate în forme şi în acelaşi timp spuma este îmbrăcată într-o membrană netedă.  Tehnologia Skin a fost preluată din producţia modernă de autoturisme şi sisteme de securitate.
FINISAJE PENTRU INTERIOR
PRODUSE CU PERSONALITATE
Calitatea exceptionala combinata cu un design atemporal si modern, sunt caracteristicile principale ale produselor noastre. Oferim produse decorative pentru interioarele din locuinte, blocuri, hoteluri etc.

MADE
IN GERMANY

calitate germana
produse originale

baghetele decorative
Villa Deco


FINISAJE PENTRU EXTERIOR
ACUM AI DE UNDE ALEGE
Este simplu sa construiesti sau sa renovezi. Descopera noile colectii pentru finisaje exterioare de la Villa Deco, ai calitate germana la preturi speciale. Cu ajutorul acestor elemente arhitecturale schimbati considerabil aspectul vizual al casei dvs.
Partener de incredere
Am dezvoltat relatii de parteneriat durabile atat cu clientii, cat si cu furnizorii prin seriozitatea noastra si mentinerea unor standarde a serviciilor ofertite.
Calitate la Preturi avantajoase
Comercializam produse de buna calitate la preturi avantajoase, venind in intampinarea nevoilor si dorintelor clientilor nostrii.
Livrare rapida
Livrare rapida a comenzii prin partenerii Villa Deco din tara.